14. september 2016

Sjakk i alle former

Sjakk kan være både morsomt, litt skummelt, givende og ydmykende. Selv synes jeg det var morsomt å spille sjakk som 10-åring mot venninen min sin lillebror som var 7 år...gjett hvorfor? Jeg kan vel hinte til han han var ingen Magnus Carlsen, og det bringer oss over til grunnen for denne posten, nemlig sjakk. Det har kommet ut en dokumentar film om Magnus Carlsen, premieren var 9 september, som  handler om mannen selv. Du kan lese mer om filmen på filmweb sine sider, her er en quote deres hjemmeside:

"Historien om annerledesgutten som gikk sin egen vei og ble verdensmestemester 22 år gammel "

Vi er nerder og derfor må vi inkorporere nerdeting i alt vi gjør :) Så da kan du kanskje skjønne hvor jeg skal med denne posten? Yess, vi har tatt inn sjakk som er inspirert av Film og Comics. Mwuahahaha! HarryPotter Wizard chess som sett i Harry Potter and the Sorcere's Stone og Batman vs Joker sjakk.
  
Disse sjakkbrettene er supre som gaver til seg selv eller andre. Det morsomste med sjakk er at det trengs (aller helst) to for å spille, så da er det bare å invitere over bestekompisen eller din erkefiende og spille i vei!

Ingen kommentarer:

Blogglistenhits