30. september 2016

Oi,oi,oi hvilken dag for Star Wars fans :)

Det er gøy å være Star Wars fan, men det er EKSTRA gøy på dager som dette.

Velkommen til Rogue Friday (Force Friday)!


I dag ble det annonsert en hel haug med nye Star Wars varer som kommer til Rogue One filmen senere i år. Det var en ren fornøyelse å refreshe siden til levrandøren i hele dag og bare kose seg med alt det nye spennende som ble lagt ut.
Vi er bare en liten nettbutikk, så vi må dessverre begrense oss, men vi tenkte å gi deg en liten smakebit av det vi har plukket ut :) Du kan se alt som kommer under Kommende Produkter


Star Wars Black Series 15cm figurer.
Dette er en serie med figurer som er oppi nærmere 30 stykker nå. Her tar vi inn alt som kommer som vi klarer å få tak i. Det er dessverre noen butikker i USA som får kjøre "exclusive" figurer og de må man på ebay/amazon for å kjøpe, men de vanlige figurene har vi tatt inn. I denne omgangen kom det 5 stykker: Jyn Erso, Captain Crassian, K-2SO, Death Trooper og Kylo Ren uten hjelm. Bildet ved siden av er av Jyn Erso, en ny karakter fra den kommende Star Wars filmen Rogue One.
Glassposter.
Dette er en ny greie som har kommet...glassposter. Så hva er dette underlige mon tro? Joa, det er en "plakat" med glass utenpå, bare uten ramme. Så du kan henge opp et rent bilde på veggen. Ganske kult, ikke sant? Vi har tatt inn tre ulike varianter, en av dem er en propaganda plakat med bilde av ulike Troopere hvor det står "Enlist Now, the Galactic Empire".
T-skjorter
Det er alltid gøy å kunne kle seg med noe nytt, og da er det ekstra gøy med Star Wars T-skjorte. En av dem er av AT-AT og masse romskip.Nytt lys til kontorpulten/nattbordet?
Hvor kult er det ikke å ha en liten Death Star som lyser irrgrønt på bordet? Vi synes det var ganske kult i alle fall. Den kan lades med USB eller brukes med 3xAA batterier.
HOT TOYS
Sist, men ikke minst, må vi vise frem en super figur fra Hot Toys, nemlig Shoretrooper. Dette er en figur med håndsydd tøy, håndmalt armor og masse accessories. Figuren er hele 30 cm høy og kan poseres i ulike positurer. Den kommer med en egen designet stand. Hvor kult er ikke det? Joa, den koster litt pæng, men dette er kvalitet. Og dessuten så faller slike figurer ikke i verdi, snarere tvært om. Estimert ankomst er april 2017.

Shoretrooperen er spesialist trooperen fra den tropiske planeten Scarif fra den nye Star Wars filmen Rogue One. Vi gleder oss veldig å se dem i action i desember :)

Ingen kommentarer:

Blogglistenhits