27. september 2016

Hva er Star Wars Force Friday?


Du har kanskje hørt snakk om det, eller sett en annonse et eller annet sted om "Force Friday". Så hva er egntlig dette?
For å si det rett ut så er det et reklamestunt fra Disney. For å lansere nye varer som skulle komme til Star Wars Episode VII, The Force Awakens, lagde de en kjempe-super-duper salgsdag de kalte "Force Friday". Dette var dagen (4de september 2015) da alle butikkene fikk lansere de nye varene.

...og stuntet fungerte. I USA tok det helt av. Butikker som Target, Amazon, Toys R'Us hadde kjempeutsalg og happenings den dagen. I Disney parkene fikk folk tilgang til eksklusive varer samt en Force Friday logo messenger bag. I Norge var det dessverre laber pågang fra de fysiske butikkene. Vi på Reel Replicas hadde selvfølgelig stort salg og masse gøy som foregikk.

Det skal vi gjenta i år!


I år heter Force Friday, Rogue Friday på grunn av den nye Star Wars filmen som kommer før jul som heter "Rogue One". Som i fjor vil det lanseres masse nye varer på Fredag 30 september som er i forbindelse med den nye filmen.

Så hva skjer hos oss?


  • Det blir GIGANTISK Star Wars salg hos oss (salget vil vare hele helgen)
  • Vi publiserer nye varer fortløpende hele fredagen
  • De 5 første som bestiller på fredagen vil få en ekstra gave i pakken i form av klistremerker (som kan festes på mobilen og nettbrett/laptop) fra TFA
  • Du får muligheten til å sikre deg varer fra Rogue One.
For å ikke gå glipp av denne eventen, klikk "Interested" på vår Facebook event.

Ingen kommentarer:

Blogglistenhits