24. juli 2009

Harry Potter og Halvblodsprinsen

Besøkstallene på kinoen i sommeren har visst steget med 40% sammenlignet med i fjor sommer. Dette skyldes delvis været men hovedsakelig er det på grunn av de bra filmene som har kommet i år. Harry Potter er selvfølgelig blant de store!


Med store bra filmer kommer også bra samle ting. Vi har tatt inn to av horcruxene, ringen og medaljongen. De blir fort utsolgt så dersom du ønsker å sikre deg en kan disse forhåndsbestilles hos oss. Vi har selfølgelig mange andre gode samleobjekter fra Harry Potter universet, som feks bokmerker med de fire huslogoene på i 24 karat gull. Ta en titt på de gode tilbudene vi kjører ut juli hos Reel Replicas

Gå ikke glipp av Harry Potter konkurransen som vi har i samarbeid med The Daily Prophet. Del 1 ligger på THP og del to hos Reel Replicas. Svar på begge delene, send in svarene og bli med i trekningen av Lord Voldemorts Wand og et Slytherin skjerf.


4 kommentarer:

Monica sa...

Hei! hva koster en Bellatrix stav ? :)

Reelreplicas sa...

Heisann,
det finnes to typer av Bellatrix sin tryllestav:
1. En bøyd versjon som kommer med et vegg-oppheng og en liten death eater maske. Pris 549,-
2. Rett tryllestav i eske. Først tilgjengelig i januar 2011. Pris 498,-

Her er en link med bilder til begge:
http://www.heo.com/products.php?srch=bellatrix

HPnoob sa...

På noblecollection.com får du bellatrix sin stav med oppheng til 278.0kr og den rette i boks til 176.0kr begge er allerede ute.

http://www.noblecollection.com/index.cfm?fa=products.catagory&catid=21&subcatID=15

Reelreplicas sa...

Du må ta i betraktning at frakt kommer i tillegg + 25% moms + 100,- i fortollingsavgift, så da blir det plutselig ikke så billig allikevel. USA er fortsatt billigst pga gunstig valutakurs men desverre så sender ikke de til Norge. Vi må forholde oss til Europa-priser og de er dyrere + at tingene kommer senere her.
Dersom du klarer å få de til en slik pris på feks ebay så vil jeg anbefale deg å gjøre det.

:)

Blogglistenhits