16. mars 2017

"Thanks for all the fish"!

Det har vært fantastiske 10 år.... Ja, vi har faktisk holdt på i 10 år nå (vi hadde 10-års dag 12.mars), og for en reise dette har vært. 

Sci-Fi messe Blindern 2009
Tankene går tilbake til alle de gøyale messene vi har vært med på og alle de fantastiske menneskene vi har møtt. Flere av vennene våre i dag har vi faktisk møtt på messer vi har deltatt på. En shout out går da til Nerdeportalen og Zoo Comics som vi har fått veldig nært forhold til. Tusen takk for all hjelp og latter :)

Vår aller første messe var Sci-Fi messen i Lillestrøm i 2008 arrangert av svenskene (som forøvrig også driver Sci-Fi messene i Gøteborg, Stockholm og Malmø). Dette var første gangen vi fikk kjenne på kroppen hva en messe var med alt det førte med seg av slit, salg, artige mennesker og kjendiser. Det er veldig gøy å se gjennom gamle bilder og se hvordan Reel Replicas har utviklet seg og blitt større over årene.

Spillexpo 2017
Til å begynne med var Reel Replicas kun en hobby ved siden av studier og fulltidsjobb, men i 2016 bestemte jeg meg for å satse for fullt. Jeg må si at det året og frem til nå har vært morsomt og utfordrende, men nå er det alstå slutt. Dessverre blir det ikke nok salg på nettet og det resulterer i at jeg må søke ny fulltidsjobb for å betale regningene. Alle som har jobbet 2 jobber vet at det er utrolig slitsomt, så nå etter 10 år med 2 arbeidsplasser sier jeg med et tungt hjerte at nok er nok.

...men....

Til alle dere der ute som spesialbestiller figurer og stæsj fra oss.... VI KOMMER TIL Å FORTSETTE MED DET!

Ønsker du noe spesielt, så er det som vanlig å:
1. gå inn på www.heo.com og finn frem til det du vil ha
2. send oss en epost med artikkelnummer eller link
3. vi sender deg leveringstid og pris
4. om du ønsker å bestille varen så tar vi 50% i depositum og så betaler du resten + frakt når varen sendes til deg.

Av de varene som vi har på nettet så kan jeg meddele at vi har det vi har og at det vil ikke bli bestilt opp noe mer. Så om du ønsker noe fra oss så er dette siste sjangs. Vi kommer heller ikke til å kjøre salg så ikke vent på det :)

Når det gjelder Black Series så er det fortsatt mulig å bestille dette, men da i hele waves. Du må altså kjøpe en hel eske (6stk) figurer av det som Hasbro kjører ut. Du kan da risikere å måtte kjøpe figurer du har fra før.

Av messer/events fremover så skal vi på:
Unicon Expo 2017 25.03; Asker Kulturhus
Fredrikstad Sci-Fi Festival 21.04-23.04; Fredrikstad Kino
Yumecon 01.04; Notodden (GRATIS arrangement)
Desucon 24.06-26.06; Lillestrøm Varemesse


1 kommentar:

Anonym sa...

Kommer dere ikke til Retrospillmessen i år?

Blogglistenhits