19. oktober 2009

Vampyrer; del2 True Blood

Så, mens vi er inne på populærkultur vampyrer så kan jeg like godt ta for meg True Blood. True Blood er den nye TV-serien til HBO basert på Charlene Harris sin bokserie om Sookie Stackhouse. Litt enkelt og kjipt forklart: serien handler om vampyrer og deres offentliggjørelse av sin eksistens og hvilken innvirkning dette har på verdenen. Selvfølgelig er det mye mer til serien enn som så.


Det er utrolige kule vampyrer med, som feks vikingen Eric Northman (spilt av Alexander Skarsgard). Som med andre gode TV-serier så peiste jeg meg gjennom sesong 1 på bare noen få dager. Jeg skal liksom BARE se en episode til middag og så blir det en til...og en til...og en til...og vips, så er det sent på natt og jeg ser selv ut som en vampyr på jobb dagen etterpå :)


En ting som facinerer meg med hele serien er at en liten korny eldre dagme kan komme opp med en så sexy, oppfinnsom og kul bokserie som "The Sookie Stackhouse Series". Charlene Harris er en middelaldrende dame som ser ut som noen som sitter hjemme og strikker, og ikke en som skriver en av tidenes kuleste vampyrserier. På hennes webside kan du se når siste bok i serien kommer ut samt intervjuer og nye bokprosjekter.


Bøkene var store i USA, men det var HBO som gjorde bøkene verdenskjent. Og til enhver kul TV-serie så kommer det tøffe ting: som disse flaskene med True Blood. Reel Replicas får desverre ikke tak i noen av disse tingene, men det går an å få kjøpt på den offisielle websiden. De selger også T-skjorter med "Fangtasia" logo på :) Så da er det bare å gå bananas og kose seg med høst, vampyrer og True Blood.

Ingen kommentarer:

Blogglistenhits