31. desember 2016

God jul og takk for i år!!!

Det har vært et spennende år for "oss" med masse eksperimentering. Dette var året hvor jeg satset fullt på firmaet. Ja det stemmer, jeg sa opp min trygge jobb med fast inntekt for en spennende men usikker fremtid i Reel Replicas. Det er kanskje ikke alle som vet det der ute, men hele firmaet består av hele lille meg. Det er jeg som er daglig leder, medie ansvarlig, regnskapsfører, sjåfør, pakkesel og slave. Til tider har det vært skummelt, og det er faktisk forsatt litt skummelt, for spørsmålet jeg stiller meg er hvor skal Reel Replicas får plass i denne verdenen med økende konkurranse hver dag.

Målet er fortsatt å skaffe de tøffeste replicaene til en super pris.

Men uansett hvor nifst det blir så skal en ting sies...det er veldig gøy å kunne styre sin egen bedrift ved å drifte hjemmeside, lage egne bilder, kjøre reklamekampanjer, planlegge kinoturneer og messer og ikke minst hjelpe dere der ute med å skaffe kule replicas og figurer. For noe av det morsomste å drive slik butikk er alle de fantastiske folkene vi møter både på nett og på messer. Så tusen takk til alle dere der ute som vi har hatt kontakt med dette året.

Det er nesten ikke til å tro, men vi har faktisk deltatt på 17 arrangementer i år. Det er en ny rekord i Reel Replicas sin historie! Alle disse arrangementene har brakt oss rundt omkring i landet fra Larvik i sør (Banzaicon) til Trondheim i nord (Torucon). Av høydepunktene må jeg nevne "The Pope" som vi møtte på Banzaicon i Larvik som også jobbet for NASA, Freddy Krueger vi møtte på Torucon i Trondheim, og Darth Vader med sine Merry Stormtroopers som vi har møtt opptil flere ganger gjennom året. En takk går også ut til Nerdeportalen og Zoo Comics som har gjort messene til en sosial og enda morsommere opplevelse.

Så vil vi bare å takke for dette året og samtidig ønsker vi alle dere der ute et riktig Godt Nytt år, og så snakkes vi på nyåret!

Ingen kommentarer:

Blogglistenhits